Space for Play appeal

 

In September 2016 we launched our Space for play appeal to install a bespoke, outdoor play area designed to meet the needs of children staying in Great Western Hospital’s Children’s Ward.

We are delighted to announce that we have reached our appeal target, raising £94,010 and can start building the new Play Area this spring!

With your help we will be transforming a large outside courtyard linked to the ward. The seaside themed area will have a play ship with slides, a helicopter and roundabout; as well as interactive panels and play equipment suitable for less able or very young children.

 

Thank you to everyone who fundraised for the Space for Play Appeal and donated for new outdoor play equipment.  It will make such a difference to the experience of thousands of children that spend time in the Children’s ward.